BY ANITA

Praktijk voor Huidverbetering

ANNAYAKE - prijslijst facials

Al 20 jaar lang geeft ANNAYAKE de verfijnde principes van de Japanse cosmetica door aan het Westen. Een benadering met rituelen, waarbij dag na dag ieder gebaar telt om de schoonheid te vormen en te onthullen.

HAJIMA - Behandeling HET BEGIN

 45 minuten € 47,50

Voor een zijdezachte frisse huid. Een moment van ontspanning om uw huid te reinigen, te verfijnen en te hydrateren.

ONWA - Behandeling ZACHTHEID

65 minuten € 67,50

Een behandeling speciaal gemaakt voor alle sterk reagerende, gevoelige huidtypen met roodheid. Deze behandeling versterkt de natuurlijke bescherming van de huid. Hierdoor wordt de huid verlicht, is weer zacht en voelt heerlijk soepel aan.

KIREI - Behandeling ZUIVERHEID

65 minuten € 67,50

Voor een schoon, zuiver, fris en heldere opperhuid. De huidtextuur is gladder en de poriën worden vernauwd. Het is een perfecte behandeling om een ideaal evenwicht terug te vinden. 

OMIZU - Behandeling HYDRATATIE

90 minuten € 92,50

Om de eerste tekenen van huidveroudering te vervagen. Deze behandeling geeft de huid een enorme vocht boost. De opperhuid wordt van vocht voorzien, waarbij de natuurlijke vochtvoorraad van de huid zijn evenwicht hervindt. De behandeling vormt een ware preventie tegen huidveroudering. De huid voelt zacht, glad en helder.

HIKARI - Behandeling STRALEN/LICHT

90 minuten € 92,50

Zeer geschikt voor een huid die minder helder is en er vlekken of donkere zones verschijnen. Speciaal voor de klant die graag een transparante, effen huid wil. De opperhuid weer effen fris en helder. U krijgt onmiddellijk een gezonde teint!

WAKAï - Behandeling ANTI-AGE

90 minuten € 120,00

Een intensieve behandeling met behulp van de meest exclusieve producten die ANNAYAKE te bieden heeft om de huidfuncties te verbeteren en te herstellen. De opperhuid wordt weer stevig, veerkrachtig en stralend.


Uiteraard kan tijdens deze behandeling geëpileerd, geharst en/of geverfd worden. De kosten hiervoor zijn niet inbegrepen bij de gekozen behandeling.