BY ANITA

Praktijk voor Huidverbetering

Microdermabrasie - Behandeling 75 minuten € 95,00

 

Microdermabrasie voor huidverjonging en huidverbetering!
Microdermabrasie is een term die je vaak hoort. Maar wat is microdermabrasie eigenlijk? Het laat zich het eenvoudigst omschrijven als een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen. Het betekent letterlijk huid (derma) afslijpen (brasie) op microniveau. En dit is dan ook precies wat er gebeurt met uw huid tijdens een behandeling. De dode huidcellen op het toplaagje van de opperhuid worden verwijderd (peeling) door middel van aluminium microkristallen. De behandeling is niet onaangenaam omdat het verwijderen van de dode huidcellen op microniveau gebeurt. De huid krijgt een nauwkeurige, gecontroleerde peeling totdat het gewenste resultaat is bereikt. En dat zie je al direct na de eerste behandeling; je huid heeft een mooiere, gladdere en frissere uitstraling dan voor de behandeling! En daar komen geen naalden aan te pas!


De huid vernieuwt
Een gezonde, jonge huid vernieuwt zich iedere 30 dagen. Dit houdt de huid fris en sterk. Maar naarmate we ouder worden, wordt dit proces vertraagd. De huid vernieuwt zich minder snel en wordt futloos en dof. Rimpels ontstaan, littekens blijven zichtbaar en huidbeschadigingen genezen moeilijker. De huid kan dan wel wat hulp gebruiken. Een microdermabrasie-gezichtsbehandeling kan de juiste behandeling zijn om de huid een echte oppepper te geven! 

Wat kun je behandelen met microdermabrasie?
De behandeling is voor bijna iedereen geschikt. Bij bepaalde indicaties (bijv. huidontstekingen) mag je deze behandeling niet ondergaan. Tijdens een intake komt dit uiteraard aan bod. Microdermabrasie kan worden ingezet voor de behandeling van onder meer de volgende huidproblemen:
- Pigmentvlekken
- Futloze huid
- Droge huid
- Verstopte poriën
- Verslapte huid
- Rokershuid
- Ondiepe rimpels en fijne lijntjes in de huid
- Acne littekens
- Milia (gerstekorrels)
- Striae en andere littekens
- Vette huid en acne
- Huidbeschadigingen door de zon

Hoe werkt Microdermabrasie?
Een microdermabrasie behandeling kan de structuur en conditie van de huid aanzienlijk verbeteren. Door middel van aluminium microkristallen verwijdert het microdermabrasie apparaat het toplaagje van de opperhuid (de bovenste huidlaag). Dit versnelt de afvoer van dode huidcellen en stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Door middel van ultra-geluidsgolven worden de microdermabrasie werkstoffen dieper in de huid gebracht. Geluidsgolven kunnen tot wel 4 mm diep in de huid dringen. Deze golven bewegen de cellen van links naar rechts en zorgen er zo voor dat de cellen gerangschikt worden waardoor er ruimte wordt gecreëerd. Ruimte waar vloeistoffen in kunnen trekken. Buiten dat er nieuwe vloeistoffen de huid in kunnen treden, verlaten oude vloeistoffen de huid via de lymfe-banen. Deze combinatie zorgt er voor dat vloeistoffen zoals hyaluronzuur, collageen en vitamines de kans krijgen de huid tot wel 4 cm diep in te trekken.

De betere doorbloeding en aanmaak van collageen zorgen voor een strakkere, frissere en gezondere huid! Dankzij de dieptereiniging worden verstoppingen verwijderd en krijgt u een gezondere, strakkere en meer egale en zuivere huid*.

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft voor een optimaal resultaat verschilt per persoon, maar de leeftijd speelt een belangrijke rol. Als we ouder worden gaat de celdeling trager en zijn er vaak meer behandelingen nodig.