BY ANITA

Praktijk voor Huidverbetering

La Prairie
DE BELOFTE VAN LA PRAIRIE 

In een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat La Prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. Onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. Deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft La Prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. Ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.  

Een lange geschiedenis van het creëren van luxueuze, ongeëvenaarde huidverzorging  
Vanaf het debuut van de eerste Cellular Eye Cream in 1978 heeft La Prairie Switzerland magie gecreëerd en is zij altijd op zoek naar de meest unieke en kostbare ingrediënten.  

De wetenschap van tijdloze schoonheid 
Op haar eindeloze zoektocht naar tijdloze schoonheid, haalde La Prairie inspiratie uit de geavanceerde behandelingen van de Clinique La Prairie om haar exclusieve cellulaire complex met verouderingsbestrijdende ingrediënten te creëren van zowel biotechnische als botanische oorsprong.  

La Prairie’s kenmerkende verouderingstrotserende wetenschap 
La Prairie exclusieve cellulaire complex biedt voedingsstoffen, zoals glycoproteïnen, ginsengwortel- en paardenstaartextracten om de huid te helpen te revitaliseren, energie te verlenen en diep te hydrateren. Sinds het allereerste begin is het cellulaire complex, de kenmerkende vitaliserende wetenschap van La Prairie, de basis van nagenoeg elke formule.  

Een verfijnde combinatie van wetenschap, kunst en zeldzame ingrediënten  
Goud uit de diepten van de aarde voor de uitstraling van directe huidperfectie. Kaviaar uit de genereuze zee voor legendarische lifting. Platina van een verre ster voor ultieme verjonging. Een oneindige zoektocht naar tijdloze schoonheid Wie anders dan La Prairie gaat tot de einden der aarde om u het meest kostbare van alles terug te brengen… tijd.